Quantcast

Πολιτική Απορρήτου

Έκδοση 3.0/06.10.2020.

1. Δέσμευση της GATEWORK για το Απόρρητό σας

Η προστασία του Απορρήτου σας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς και θέλουμε να έχετε μια ασφαλή και χωρίς προβλήματα εμπειρία κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα workenter.gr και στις συσχετιζόμενες με αυτήν διαδικτυακές υπηρεσίες (π.χ. weconsult, Jobs, Braingain Jobs in Greece) (εφεξής “WORKENTER”) οι οποίες ανήκουν και διαχειρίζονται από την Gatework Ανώνυμη Εταιρεία Διαδικτυακών Εκδόσεων (εφεξής "GATEWORK", "εμείς", "δικό μας", ή "εμάς").

Έχουμε αναπτύξει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου προς απόδειξη της δέσμευσής μας στο σεβασμό του απορρήτου σας και της διαδικτυακής σας ασφάλειας. H πολιτική αυτή περιγράφει πώς η GATEWORK συλλέγει και χρησιμοποιεί δεδομένα από τους επισκέπτες και τους χρήστες του WORKENTER (εφεξής “ΧΡΗΣΤΕΣ”, “εσείς”).

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά αυτήν την Πολιτική και εάν έχετε τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες, παρακαλούμε όπως στείλετε e-mail στο dpo@workenter.gr. Η χρήση του WORKENTER από εσάς, συνιστά αποδοχή της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και των πρακτικών που περιγράφονται σε αυτήν. Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιήσετε τo WORKENTER.

2. Πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Η GATEWORK παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και συμβουλευτικής στους τομείς εργασίας, επιχειρηματικότητας και εκπαίδευσης.

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα με διαφορετικούς τρόπους από τους ΧΡΗΣΤΕΣ μας. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα, για να σας παρέχουμε συγκεκριμένες διαδικτυακές υπηρεσίες και μια καλή διαδικτυακή εμπειρία.

Η παροχή Προσωπικών Δεδομένων είναι εθελοντική, αλλά απαραίτητη, αν θέλετε να λάβετε προσωποποιημένες υπηρεσίες μεσώ του WORKENTER. Θα χειριζόμαστε και αντιμετωπίζουμε όλα τα Προσωπικά Δεδομένα (π.χ. όνομα, επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνα επικοινωνίας, επίπεδο εκπαίδευσης), που συλλέγονται και λαμβάνονται από εμάς σε σχέση με τις διαδικτυακές υπηρεσίες του WORKENTER σύμφωνα με τον τρόπο που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ορισμένα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μπορεί να προσφέρονται στους ΧΡΗΣΤΕΣ μας, σε συνεργασία με άλλο συσχετιζόμενο ή συμβαλλόμενο μέρος ή άλλο συνεργάτη. Για να διευκολυνθεί αυτό, ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα ίσως χρειαστεί να συλλέγονται και να διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο ή όσο απαιτεί η νομοθεσία. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ενημερώνεστε σχετικά ή θα επικοινωνούμε εκ των προτέρων με εσάς προ της συλλογής τέτοιων δεδομένων.

Ανάλογα με τις υπηρεσίες που εγγράφεστε και σύμφωνα με τις επιλογές συγκατάθεσης ειδοποίησης/ενμημέρωσης που έχετε παράσχει, η GATEWORK ενδέχεται να επικοινωνεί μαζί σας με ηλεκτρονικά μέσα (email, sms) αλλά και τηλεφωνικά για να σας παράσχει προσωποποιημένη ενημέρωση ή να να σας αποστείλει μηνύματα μάρκετινγκ.

Δεν μοιραζόμαστε, πωλούμε, ενοικιάζουμε, προωθούμε, ανταλλάσσουμε ή με άλλον τρόπο μεταφέρουμε πληροφορίες σχετικά με τους ΧΡΗΣΤΕΣ μας, εκτός εάν άλλως δηλώθηκε ή σε ειδικές περιπτώσεις που ορίζονται στο πλαίσιο αυτής της Πολιτικής.

Η GATEWORK επίσης θα χρησιμοποιεί ανωνυμοποιημένα δεδομένα για στατιστικούς σκοπούς, όπως η ανάλυση της απόδοσης του WORKENTER και η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα χρησιμοποιούν οι ΧΡΗΣΤΕΣ όπως επίσης και για εμπορική αξιοποίηση, όπως η δημιουργία διαφημίσεων ή νέων προϊόντων/υπηρεσιών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι διατηρείτε πάντα το δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης και διαγραφής των Προσωπικών σας Δεδομένων όπως επίσης και τροποποίησης και ανάκλησης της συγκατάθεσης σας για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και της δυνατότητας επικοινωνίας από την GATEWORK. Για την άσκηση αυτού του δικαιώματος, αρκεί να στείλτε ένα email στο dpo@workenter.gr.

3. Υπηρεσίες Υποστήριξης Πελατών

Η GATEWORK προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξη στους ΧΡΗΣΤΕΣ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικής συνομιλίας και τηλεφώνου. Όταν ένας ΧΡΗΣΤΗΣ μας απευθύνει κάποιο ερώτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρησιμοποιείται πάντοτε για την αποστολή της απάντησης στο συγκεκριμένο ερώτημα. Οι τηλεφωνικές κλήσεις και οι ηλεκτρονικές συνομιλίες μπορεί να καταγράφονται για εκπαιδευτικούς και εποπτικούς σκοπούς, ως μέρος των προσπαθειών μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς τους πελάτες μας. Σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας, τα ηχογραφημένα αρχεία διατηρούνται για μέγιστη χρονική περίοδο δεκαπέντε (15) ημερών.

4. Υπηρεσίες weconsult

Με την εγγραφή σας στην διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία «weconsult» αποκτάτε πρόσβαση σε εξατομικευμένη πληροφόρηση σχετικά με προκηρύξεις του Δημοσίου για νέες θέσεις εργασίας. Η εξατομίκευση αφορά σε επιλογές, που θα κάνετε μέσα στην πλατφόρμα weconsult, σχετικές με τις γεωγραφικές περιοχές και τις ειδικότητες που τον ενδιαφέρουν και το επίπεδο σπουδών σας. Η GATEWORK αποθηκεύει αυτές τις επιλογές σας και τις χρησιμοποιεί αποκλειστικά για την εξατομίκευση της πληροφόρησης που λαμβάνετε.

5. Υπηρεσίες Braingain Jobs in Greece

H GATEWORK σε συνεργασία με το επιστημονικό μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ελληνικές Ρίζες» προσφέρει τηn υπηρεσίες εύρεσης εργασίας για του Έλληνες του εξωτερικού “Braingain Jobs in Greece”.

Με την εγγραφή σας στην διαδικτυακή υπηρεσία «Braingain Jobs in Greece», έχετε πρόσβαση σε αναρτήσεις εταιρειών που αναζητούν υποψήφιους εργαζόμενους μεταξύ των Ελλήνων που διαμένουν στο εξωτερικό. Η υπηρεσία σας παρέχει τη δυνατότητα να αποστείλετε απευθείας το βιογραφικό σας (και ότι άλλο έγγραφο κρίνετε αναγκαίο) σε όσες εταιρείες επιθυμείτε. Η GATEWORK δεν επεξεργάζεται ή αποθηκεύει τα έγγραφα (π.χ. βιογραφικό σημείωμα, συνοδευτική επιστολή) που αποστέλλετε σε υποψήφιους εργοδότες.

6. Ηλεκτρονικές Πληρωμές

Η GATEWORK διαθέτει προς πώληση υπηρεσίες μέσω του WORKENTER. Η επεξεργασία των διαδικτυακών (ηλεκτρονικών) πληρωμών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή άλλο ηλεκτρονικό μέσο πληρωμής, πραγματοποιείται με ασφάλεια από επιλεγμένο από εμάς επεξεργαστή πληρωμών. Η GATEWORK δεν αποθηκεύει, επεξεργάζεται ή βλέπει τα στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται απευθείας από τους πελάτες στον επιλεγμένο από εμάς επεξεργαστή πληρωμών κατά τη στιγμή της αγοράς.

7. Αποκάλυψη/Γνωστοποίηση

Η GATEWORK μπορεί να αποκαλύψει/γνωστοποιήσει Προσωπικές Πληροφορίες για τους ΧΡΗΣΤΕΣ, μόνο σε περιπτώσεις όπου επιβάλλεται από: ικανοποίησης απαιτήσεων νόμων, κανονισμών και άλλων νομικών απαιτήσεων, ή αιτημάτων της κυβέρνησης ή του νόμου για αυτές τις πληροφορίες. Επίσης η αποκάλυψη/γνωστοποίηση σε τρίτους μπορεί να κριθεί ως αναγκαία στο πλαίσιο νομικής διαδικασίας κατά κάποιου, ο οποίος θεωρείται ότι παραβιάζει την Πολιτική Απορρήτου ή τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης, ή για την προστασία της επιχείρησής μας ή των ΧΡΗΣΤΩΝ και των πελατών της GATEWORK.

8. Δεδομένα Ασφαλείας και Ακεραιότητας

Χρησιμοποιούμε εύλογες προφυλάξεις για την προστασία των Προσωπικών Πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη χρήση, πρόσβαση, αποκάλυψη, τροποποίηση ή καταστροφή. Τα προληπτικά αυτά μέτρα περιλαμβάνουν τις κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες. Συμμορφωνόμαστε επίσης με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και με τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κατά τη συλλογή και το χειρισμό αυτών των πληροφοριών.

9. Τροποποιήσεις της Πολιτικής Απορρήτου

Τυχόν αλλαγές που κάνουμε στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, οπότε παρακαλούμε να φροντίζετε να την επισκέπτεστε συχνά, έτσι ώστε να γνωρίζετε τις επικαιροποιημένες εκδόσεις μας. Συνεχής χρήση του WORKENTER μετά την καταχώριση των σχετικών τροποποιήσεων, θα θεωρείται αποδοχή από εσάς της τροποποιημένης Πολιτικής Απορρήτου.